Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів / Р. І. Ладанівський, У. Б. Лотоцька, І. Л. Тутік. - Л., 2000. - 100 c. - Бібліогр.: с. 73-74. - укp.Розглянуто питання якості та безпеки харчових продуктів, а також різноманітні фактори, які формують дані показники. Викладено порядок організації та принципи проведення гігієнічної експертизи продовольчої сировини і продуктів харчування. Висвітлено проблеми генетичної інженерії та безпеки харчової продукції, а також питання відповідальності за порушення санітарного законодавства та інших нормативно-правових актів. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.10
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА600720 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|