Топольник В. До питання застосування методів кваліметрії при впровадженні систем якості на підприємствах харчування / В. Топольник // Торгівля і ринок України. - 1999. - Вип. 9, Т. 2. - С. 309-313. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.На основі аналізу державних стандартів ISO серії 9000 обгрунтовано необхідність залучення методів кваліметрії для оцінки якості сировини, продуктів харчової промисловості, виробничого обладнання, технологічних процесів та готової продукції під час впровадження систем якості на підприємствах харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-823.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69878 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|