Ноздрін М. Т. Ефективність використання мінералізованої пластової води для консервування кормів / М. Т. Ноздрін, Л. М. Данилко, М. Д. Борисенко // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. - 2000. - № 3. - С. 40-41. - укp.Встановлено, що використання мінералізованої пластової води (МПВ) для консервування за лабораторних умов соковитих і зелених кормів - значною мірою впливає на динаміку поживних речовин. Зокрема, у разі збільшення МПВ, кількість протеїну, жиру та вологи зменшилась, особливо клітковини, а золи - збільшилася. Відмічено вибірковість різних кормів до концентрації МПВ. Індекс рубрикатора НБУВ: П545.146,025
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|