Герасимов В. І. Залежність господарськи корисних якостей підсвинків від генотипу і кінцевої живої маси при відгодівлі / В. І. Герасимов, О. В. Пронь, Т. Н. Данилова // Свинарство. - 1999. - № 54. - С. 18-23. - укp.Подано результати науково-господарського досліду з вивчення ефективності схрещування великої білої, великої чорної, дюрок та полтавської м'ясної порід і відгодівлі підсвинків до 100, 125 та 150 кг живої маси. Встановлено, що дво- та трипородне схрещування свиней у поєднаннях, які вивчаються, позитивно позначається на господарськи корисних якостях помісей, особливо з використанням дюрок та полтавської м'ясної породи. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-338
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29341 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|