Ремесло В. В. Использование яровых сортов в селекции озимой пшеницы / В. В. Ремесло // Физиология и биохимия культур. растений. - 1999. - 31, № 1. - С. 42-46. - Библиогр.: 5 назв. - рус.Використання в селекції озимої пшениці інтенсивних короткостеблових ярих сортів, що характеризуються стійкістю до хвороб, високою якістю зерна, і удосконаленого методу трансформації ярих форм в озимі дозволило вирішити проблему появи високопродуктивних зимостійких низькорослих форм, стійких до хвороб, з високими хлібопекарськими якостями. В результаті створені сорти озимої пшениці Миронівська 19, Миронівська 40, Миронівська 29, Миронівська 34. Ключ. слова: сорт, зимостойкость, озимость, продуктивность, устойчивость к болезням, качество зерна Індекс рубрикатора НБУВ: П212.103-31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61831 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|