Аржевітін С. М. Концентрація виробництва і малий бізнес в харчовій промисловості / С. М. Аржевітін, О. І. Кірпот, О. Ю. Лебединська; ред.: Ю. П. Лебединський. - К. : ГРОТ, 1999. - 108 c. - укp.Розглянуто питання теоретико-методологічних аспектів взаємозв'язку концентрації великого виробництва і малого бізнесу, проблеми практичного використання їх переваг, досвід і тенденції вітчизняного та зарубіжного регулювання процесів розвитку форм організації суспільного виробництва. Значну увагу приділено питанням державного управління концентрацією та малим бізнесом, зокрема, в галузях харчової промисловості, підприємства якої є у всіх регіонах України і характеризуються великою кількістю типорозмірів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-131
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА596619 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|