РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000014001<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. N 6 / ред.: І. С. Гулий. - К., 2000. - 140 с. - рус.

Розглянуто питання оптимізації процесу шампанізації вин у присутності агрегативно-стійких дисперсних мінералів, розроблення рецептур та технології нових кормів із побічних продуктів і відходів цукрового виробництва, стадії відпалу дефектів структури високоплавкової фракції молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції. Висвітлено перспективи збирання, транспортування і магнітної сепарації чавунно-бронзової стружки, шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності на ринку борошна, методику визначення фінансових показників у системі аналізу фінансового становища підприємства. Викладено оцінку і методи забезпечення надійності та живучості автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського