Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. N 8 / ред.: І. С. Гулий. - К., 2000. - 80 с. - рус.Розглянуто сучасний стан і шляхи розвитку зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості, сучасні погляди на енергетично-інформаційний обмін у природі та механізм біорезонансного впливу на організм людини. Висвітлено новітні технології кондитерських виробів на основі раціонального використання желатину, перспективи використання кавітаційних технологій в екологічних проектах, комп'ютерно-інтегровані системи управління в харчовій промисловості, напрями вдосконалення технології крохмальної патоки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4Укр)3
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|