РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000014046<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г. / ред.: А. И. Черевко; Акад. наук нац. прогресса Украины. - Х., 2001. - 220 c. - рус.

Систематизированы результаты докладов научных и практических работников о качестве и безопасности мяса и мясопродуктов. Изложены медико-биологические аспекты потребления мяса. Рассмотрены новые технологии переработки мяса, мясопродуктов, сельскохозяйственной птицы. Освещены вопросы усовершенствования процессов и аппаратов, автоматизации и компьютеризации пищевых производств. Проанализированы актуальные проблемы экономики и менеджмента переработки мяса и мясопродуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92 я431(0) + У9(4УКР)306.751.2 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА605812 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського