РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000016407<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Світлична М. Л. 
Організація виробництва та обслуговування у підприємствах громадського харчування : Навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична; Житомир. комерц. технікум. - Житомир : М.А.К., 2001. - 191 c. - Бібліогр.: 23 назв. - укp.

Розкрито форми і методи організації та проведення занять різних видів, що базуються на моделюванні професійної діяльності та спрямовані на швидку орієнтацію й адаптацію студентів у сфері виробництва, обслуговування з використанням активних технологій навчання.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА604028 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського