Жуков В. П. Поживна цінність та перетравність сіна люцерни залежно від технології його заготівлі / В. П. Жуков, Ю. І. Журенко // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту. - 2000. - Вип. 7. - С. 179-182. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено дані хімічного складу, вологості, швидкості вологовіддачі, перетравності поживних речовин та енергетичної цінності люцернового сіна, яка залежить від технології його заготівлі. Індекс рубрикатора НБУВ: П223.2-48,025
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|