РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000021222<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Черевко О. І. 
Процеси та апарати жаріння харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2000. - 332 c. - Бібліогр.: с. 320-330. - укp.

Розглянуто теплові процеси та апарати, що використовуються під час виробництва смажених і випечених виробів на підприємствах харчування, малих харчових виробництвах і харчовій промисловості, зокрема, у галузі овочеконсервного та рибопереробного виробництв. Значну увагу приділено аналізу нових розробок конструкцій жарильних апаратів з високими технологічними параметрами, що дозволяють інтенсифікувати процес, скоротити енергетичні витрати, підвищити якість виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.2 я73-1 : Л830.4-51 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА603148 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського