РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000026355<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Технология химических и пищевых производств / ред.: Ф. Ф. Гладкий. - Х., 2000. - 126 с. - (Вестн. Харьк. гос. политехн. ун-та; Вып. 91). - рус.

Розглянуто питання науково-технічного забезпечення олійно-жирових виробництв в Україні, підвищення функціональних властивостей сировини тваринного походження, використання комплексу білків тваринного та рослинного походження у виробництві майонезів, застосування харчової крові для створення продуктів лікувально-профілактичного призначення. Досліджено вплив харчових додатків на накопичення радіонуклідів у організмі, спеціальних додатків на кристалізацію мильної маси, а також процес деароматизації нафтових масел та газового конденсату.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л10я54 + Л80я54

Шифр НБУВ: Ж29210 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського