Технология химических и пищевых производств / ред.: Ф. Ф. Гладкий. - Х., 2000. - 126 с. - (Вестн. Харьк. гос. политехн. ун-та; Вып. 91). - рус.Розглянуто питання науково-технічного забезпечення олійно-жирових виробництв в Україні, підвищення функціональних властивостей сировини тваринного походження, використання комплексу білків тваринного та рослинного походження у виробництві майонезів, застосування харчової крові для створення продуктів лікувально-профілактичного призначення. Досліджено вплив харчових додатків на накопичення радіонуклідів у організмі, спеціальних додатків на кристалізацію мильної маси, а також процес деароматизації нафтових масел та газового конденсату. Індекс рубрикатора НБУВ: Л10я54 + Л80я54
Шифр НБУВ: Ж29210 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|