Лісовенко О. Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко, С. Д. Дудко, І. В. Зірніс, С. І. Сидоренко, О. В. Ковальов, І. О. Лісовенко, М. Є. Чернов, А. Г. Котенко; ред.: О. Т. Лісовенко; Акад. інж. наук України. - К. : Наук. думка, 2000. - 282 c. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Розглянуто процеси, що відбуваються у робочих камерах технологічного обладнання, а також властивості сировини, напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського виробництва. Значну увагу приділено машинно-апаратурним схемам виробництва хлібобулочних та макаронних виробів. Детально проаналізовано робочий процес тістоподільних машин. Окремі розділи присвячено комплексно-механізованій лінії марки ЛО2-ХІМ для виробництва пряників з начинкою, перспективним конструкціям хлібопекарських печей, механізованим тунельним сушаркам тощо. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-5 я73 + Л839-5 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: СО24209 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|