РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000026379<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Найченко В. М. 
Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства : Підруч. для студ. / В. М. Найченко, О. С. Осадчий. - К. : Школяр, 1999. - 502 c. - Бібліогр.: 33 назв. - укp.

Наведено матеріали з хімічного складу й якості плодів та овочів з основами їх товарознавства. Розглянуто вплив умов вирощування на якість та придатність продукції до тривалого зберігання та переробки. Подано характеристику технологій та методи зберігання та переробки плодів та овочів (цукром, швидким заморожуванням, сушінням, за допомогою мікробіологічних методів і хімічних консервантів).


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА597716 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського