Тимченко В. К. Технологія м'яких маргаринів : Навч. метод. посіб. для студ. спец. 7.091705 - "Технологія жирів і жирозамінників" / В. К. Тимченко; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ун-т". - Х., 2000. - 84 c. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Розглянуто асортимент, харчову цінність, принципи складання рецептур, закономірності структуроутворення, сучасну технологію та обладнання, а також методи дослідження якості м'яких маргаринів. Висвітлено особливості складу м'яких маргаринів і низькокалорійних паст. Наведено технологічні розрахунки процесів виробництва м'яких маргаринів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.42 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА605159 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|