РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000026481<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рудавська Г. Б. 
Товарознавство молочних товарів : Навч. посіб. / Г. Б. Рудавська; Ін-т змісту і методів навчання. - К., 1998. - 163 c. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.

Повідомляється про поживні властивості молока та молочних продуктів, розкриваються процеси, які відбуваються під час їх транспортування і зберігання, науково обгрунтовуються їх дефекти, досліджуються шляхи запобігання зниження якості молочних продуктів у процесі товаропросування. Характеризуються особливості рідких молочних продуктів дитячого харчування, кисломолочних продуктів, вершків, знежиреного молока, вершкового масла, сухих та згущених молочних продуктів, морозива та сколотини. Висвітлюються головні технологічні процеси виробництва сирів та їх вплив на якість продукції, особливості біохімічних процесів під час дозрівання окремих груп сирів, дається класифікація сирів тощо.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-9 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА590091 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського