Тищенко Є. В. Товарознавство харчових жирів : Підруч. / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2000. - 160 c. - укp.Описано хімічний склад харчових жирів, їх харчову цінність, а також зміни, що відбуваються в харчових жирах під час зберігання. Особливу увагу приділено впливу на харчову цінність і тривалість зберігання харчових жирів їх жирнокислотного складу та речовин, супутніх жирам. Наведено органолептичні, фізичні, хімічні показники та показники харчової безпеки. Подано товарознавчу характеристику рослинних олій, тваринних топлених жирів, маргаринової продукції та жирових соусів типу майонезів. Висвітлено вплив сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування якості жирів, а також зміни в процесі зберігання та дефекти жирів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782-9 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА603288 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|