![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000026818<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1998. - 225 c. - укp.Розглянуто питання застосування речовин підвищеної біологічної цінности при створенні продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення. Висвітлено шляхи вдосконалення технологічних процесів обробки сировини та напівфабрикатів, підвищення харчової цінності кулінарних виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99я43
Шифр НБУВ: ВА585619 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|