Імас Є. В. Формування та розвиток цукробурякового підкомплексу в Україні / Є. В. Імас. - К., 1999. - 351 c. - укp.Досліджуються проблеми виникнення, становлення і розвитку цукробурякового виробництва в Україні, висвітлюються його соціально-економічне значення та місце в народногосподарському комплексі країни. Розкриваються особливості формування та розвитку сировинної зони цукровиробництва, її ресурсного потенціалу, створення і зміцнення матеріально-технічної бази цукрової промисловості, формування внутрішнього і зовнішнього ринків цукру. Аналізуються причини кризової ситуації в цукробуряковому підкомплексі, обгрунтовуються напрями та засоби відродження національного конкурентоспроможного цукробурякового виробництва. Характеризуються теоретичні та методологічні засади розвитку інтеграційних процесів з широким залученням іноземних інвестицій в буряківництво та цукровиробництво, обгрунтовуються шляхи освоєння ринкового середовища у світовому співтоваристві. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.4 + У9(4УКР)325.152.52
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА591744 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|