Кучко А. А. Фізіологія та біохімія картоплі / А. А. Кучко, М. Ю. Власенко, В. М. Мицько; Ін-т картоплярства УААН. - К. : Довіра, 1998. - 335 c. - Бібліогр.: с. 322-335. - укp.Висвітлені біологічні особливості культури картоплі, фізіологія росту і розвитку бульб, закономірності проходження основних фізіологічних процесів - фотосинтезу, дихання, водообміну, мінерального живлення, показана їх залежність від спадковості та умов зовнішнього середовища, зокрема, температурного і світлового режиму. Значна увага приділена питанням фізіології росту і розвитку бульб, їх біохімічного складу, біохімічної природи, споживчої якості та радіоактивного забруднення картоплі. Індекс рубрикатора НБУВ: П215.1-272,021 + П215.1-273,021
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА585609 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|