Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування : Підруч. для студ. / В. І. Смоляр. - К. : Здоров'я, 2000. - 334 c. - Бібліогр.: с. 332-333. - укp.Висвітлено сучасні уявлення про хімічний склад харчових продуктів та їх гігієнічну оцінку, фізіологію травлення та засвоєння їжі, а також нейрогуморальну регуляцію даних процесів. Викладено основи раціонального, дієтичного, лікувально-профілактичного харчування та особливості харчування дітей. Наведено основні положення та принципи гігієнічної експертизи харчових продуктів і санітарного нагляду за проектуванням, будівництвом та оснащенням підприємств харчової промисловості. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА603277 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|