Найко А. А. Хімічний склад кормоамінів триптофанового виробництва та їх вплив на перетравність поживних речовин раціонів / А. А. Найко, Л. С. Прокопенко // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 217-219. - укp.Розглянуто хімічний склад кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішок з кормоамінами пролінового, валінового, лейцинового виробництв, виготовлених на підприємствах мікробіологічної промисловості з відходів виробництва триптофану, проліну, валіну та лейцину. Визначено дозу вводу цих кормоамінів до раціону свиней та їх вплив на перетравність поживних речовин. Встановлено амінокислотний склад. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|