Бережнюк Н. А. Хімічний склад м'яса та внутрішніх органів свиней при відгодівлі їх на раціонах з глутаміновою кислотою / Н. А. Бережнюк, О. Р. Паладійчук, Л. П. Чорнолата // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту. - 2001. - Вип. 9. - С. 165-168. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.На підставі проведених експериментів простежено вплив глутамінової кислоти, що використовується в раціонах, на забійні якості свиней. Встановлено, що дана кислота не призводить до суттєвих змін хімічного складу внутрішніх органів піддослідних тварин, лише у нирках виявлено зменшення кількості сухих речовин. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|