Цимбалюк В. М. Хімічний склад та поживна цінність кормових пластівців із пророщеного зерна ячменю / В. М. Цимбалюк, М. Ф. Цимбалюк // Корми і кормовиробництво. - 1998. - № 41. - С. 115-117. - укp.Показано, як кормові пластівці із пророщеного ячменю поїдаються птицею, які переваги мають за своїм хімічним складом перед фуражним зерном, особливо за цукром та білком, наскільки більше містять кормових одиниць та перетравного протеїну, ніж фуражне зерно. Індекс рубрикатора НБУВ: П68-451.89
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж63891 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|