Сандомирский Б. П. Влияние температуры и времени хранения на качество молозива коров = Effect of temperature and time of storage on bovine colosrum quality / Б. П. Сандомирский, С. Е. Гальченко, Е. С. Гальченко // Пробл. криобиологии. - 2001. - № 1. - С. 60-64. - Библиогр.: 15 назв. - англ.Вивчено такі показники якості молозива корів, як pH, кислотність, а також інтенсивність перекисного окиснення ліпідів залежно від температури та терміну зберігання (20, 4, -12, -196 °C). Виявлено, що заморожування та зберігання за температур, нижчих за 0 °C, до 28 діб не призводять до достовірної зміни вивчених показників. Установлено граничні терміни зберігання за даних температур. Показано інформативність хемолюмінесцентного методу вивчення пероксидації ліпідів молозива. Індекс рубрикатора НБУВ: Е60*736.71*716-636-601.2 + П60-273.972-271.24
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14260 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|