РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000031676<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Высеканцев И. П. 
Влияние условий хранения на сахаролитические свойства криоконсервированных и лиофилизированных бактерий Escherichia coli / И. П. Высеканцев, Л. В. Степанюк // Пробл. криобиологии. - 1999. - № 4. - С. 48-52. - Библиогр.: 9 назв. - рус. - англ.

Встановлено, що кріоконсервування і ліофілізація не змінюють спектр сахаролітичних властивостей бактерій. Водночас активність beta-галактозидази в процесі заморожування-відігрівання, ліофілізації та зберігання ліофілізованих бактерій за температур від 37 до -25 °C знижується. Наявність у середовищі консервування антиоксиданта тіомочевини сприяє більш тривалому збереженню активності beta-галактозидази в ліофілізованих бактеріях.


Індекс рубрикатора НБУВ: Е422.151

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14260 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського