Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000031676<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Высеканцев И. П. Влияние условий хранения на сахаролитические свойства криоконсервированных и лиофилизированных бактерий Escherichia coli / И. П. Высеканцев, Л. В. Степанюк // Пробл. криобиологии. - 1999. - № 4. - С. 48-52. - Библиогр.: 9 назв. - рус. - англ.Встановлено, що кріоконсервування і ліофілізація не змінюють спектр сахаролітичних властивостей бактерій. Водночас активність beta-галактозидази в процесі заморожування-відігрівання, ліофілізації та зберігання ліофілізованих бактерій за температур від 37 до -25 °C знижується. Наявність у середовищі консервування антиоксиданта тіомочевини сприяє більш тривалому збереженню активності beta-галактозидази в ліофілізованих бактеріях. Індекс рубрикатора НБУВ: Е422.151
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14260 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|