Цуцаева А. А. Влияние условий хранения на свойства криоконсервированной и лиофилизированной культуры Streptomyces fradiae 25Ab12 = Effect of storage conditions on the properties of cryopreserved and lyophilized Streptomyces fradiae 25Ab12 culture / А. А. Цуцаева, А. Е. Ананьина // Пробл. криобиологии. - 2001. - № 1. - С. 52-59. - Библиогр.: 8 назв. - рус.Вивчено вплив умов зберігання на морфофункціональні властивості культури Streptomyces fradiae 25Ab12 продуцента антибіотика тилозину. Показано, що на властивості культури після кріоконсервування та ліофілізації під час зберігання впливають температура й умови процесів кріоконсервування та ліофілізації, зокрема, склад суспензійного середовища, швидкість охолодження зразків, форма культури (спорова, вегетативна) і час зберігання. Індекс рубрикатора НБУВ: Е422.384.3*725.313*716-636-601.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14260 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|