Шубін О. О. Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні : Моногр. / О. О. Шубін, В. А. Гніцевич, Л. В. Дуленко, Г. Ф. Коршунова; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2004. - 192 c. - Бібліогр.: с. 158-167. - укp.Наведено дані про морфологію, екологію, хімічний склад, фізіологічну й антиоксидантну активність дикорослих Донецького регіону - зірочника середнього, кропиви дводомної, лободи білої, споришу та шипшини коричневої. Представлено рецептури на підставі даних рослин, зібрані в народній кулінарії, а також асортимент справ і виробів. Приведены данные о морфологии, экологии, химическом составе, физиологической и антиоксидантной активности дикорастущих растений Донецкого региона - звездочника среднего, кропивы двудомной, лободы белой, спорыша и шиповника коричневой. Представлены рецепты на основе данных растений, собранные в народной кулинарии, а атакже ассортимент блюд и изделий, изготовленных из них. Індекс рубрикатора НБУВ: Р352.5 + П214.3-8 + Л992.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА665489 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|