Букалова Н. В. Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, переробки та комплексу заходів із забезпечення її якості / Н. В. Букалова, П. В. Микитюк, Т. М. Димань, В. В. Касянчук, С. В. Слюсаренко. - Біла Церква, 2005. - 152 c. - Бібліогр.: с. 149. - укp.Розкрито суть основних понять і термінів стосовно продуктів тваринного походження, ветсанекспертизи, ветеринарно-санітарних і гігієничних заходів, а також нових міжнародних систем управління, стандартизації, сертифікації та метрологічного забезпечення якісних ознак продукції. Раскрыта сущность основных понятий и терминов, касающихся продуктов животного происхождения, ветсанэкспертизы, ветеринарно-санитарных и гигиенических мероприятий, а также новых международных систем управления, стандартизации, сертификации и метрологического обеспечения качественных признаков продукции. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-106 я212
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА666749 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|