Ткаченко Т. І. Економіка готельного господарства і туризму : Навч. посіб. / Т. І. Ткаченко, С. П. Гаврилюк; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2005. - 180 c. - Бібліогр.: с. 168-169. - укp.Розкрито методичні засади аналізу та планування економічних показників господарської діяльності підприємств головних сегментів сфери туризму. Розглянуто особливості управління обсягом реалізації послуг туристичних підприємств і підприємств готельного господарства, товарооборотом підприємств торгівлі та закладів ресторанного господарства. Викладено виробничу програму закладів ресторанного господарства. Раскрыты методические основы анализа и планирования экономических показателей хозяйственной деятельности предприятий главных сегментов сферы туризма. Рассмотрены особенности управления объемом реализации услуг туристических предприятий и предприятий гостиничного хозяйства, товарооборотом предприятий торговли и заведений ресторанного хозяйства. Изложена производственная программа заведений ресторанного хозяйства. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.357 я73 + У9(4УКР)49:Ч518 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА665047 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|