Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. / Д. М. Одарченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 360 c. - Бібліогр.: с. 346-357. - укp.Розглянуто питання про товарознавчі властивості овочевих паст, що вироблені швидким заморожуванням у парах азоту. Наведено дані про вплив швидкості заморожування, режимів дефростації та пакувального матеріалу на якісні показники даних паст під час тривалого зберігання. Описано методи приготування зразків і дослідження заморожених паст на основі їх товарознавчих властивостей. Охарактеризовано морозильні камери, тунельні морозильні установки періодичної та безперервної дії. Рассмотрены вопросы о товароведческих свойствах овощных паст, изготовленных быстрым замораживанием в парах азота. Приведены данные о влиянии скорости замораживания, режимов дефростации и упаковочного материала на качественные показатели данных паст во время длительного хранения. Описаны методы приготовления образцов и исследования замороженных паст на основе их товароведческих свойств. Охарактеризованы морозильные камеры, туннельные морозильные установки периодического и непрерывного действия. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА667193 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|