Колтунов В. А. Зберігання гарбузових плодів / В. А. Колтунов, Л. М. Пузік; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2004. - 366 c. - Бібліогр.: с. 335-355. - укp.Наведено результати комплексного вивчення споживчих і технологічних властивостей гарбузових плодів у процесі зберігання. Установлено максимальні строки зберігання з мінімальними втратами їх технологічної придатності з метою розробки раціональної системи товарообігу даної продукції. Визначено хімічний склад гарбузів. Приведены результати комплексного изучения потребительских и технологических свойств тыквенных плодов в процессе хранения. Установлены максимальные сроки хранения с минимальными потерями их технологической способности с целью разработки рациональной системы товарооборота данной продукции. Определен химический состав тыквы. Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА660105 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|