Наукові праці Національного університету харчових технологій. N 15 / ред.: А. І. Українець. - К., 2004. - 137 с. - укp.Розглянуто питання електрометрії пектинових екстрактів, оптимізації нормування поліфенолів хмелю у пивоварінні. Розкрито вплив ізомеризованих гранул хмелю на якість пива. Описано фізіолого-біохімічні властивості протеолітично активних штамів лактококів. Проаналізовано ефективність дії природних дисперсних мінералів в очищенні водно-спиртових розчинів. Висвітлено особливості технології сухої комбінованої закваски під час виготовлення квасу. Рассмотрены вопросы электрометрии пектиновых экстрактов, оптимизации нормирования полифенолов хмеля в пивоварении. Изучено влияние изомеризированных гранул хмеля на качество пива. Описаны физиолого-биохимические свойства протеолитически активных штаммов лактококов. Проанализирована эффективность действия природных дисперсных минералов в очистке водно-спиртовых растворов. Освещены особенности технологии сухой комбинированной закваски при изготовлении кваса. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54
Шифр НБУВ: Ж71985 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|