Пимоненко Н. Общность и различия пищевых волокон на основе клетчатки и волокнистых энтеросорбентов [Електронний ресурс] / Н. Пимоненко, А. Рощепий, С. Олейник, Н. Горчакова, С. Иванов // Спорт. медицина. - 2004. - № 1-2. - С. 99-104. - Библиогр.: 19 назв. - рус.Розглянуто спільні властивості та відмінності харчових волокон на основі клітковини та волокнистих ентеросорбентів, їх застосування в практиці спортивної медицини. Рассмотрены общие свойства и отличия пищевых волокон на основе клетчатки и волокнистых ентеросорбентов, их применение в практике спортивной медицины. Common features and differences of nutritional fibers on the basis of cellulose and fiber enterosorbents, their usage in sports medicine have been considered. Ключ. слова: пищевые волокна, ентеросорбенты Індекс рубрикатора НБУВ: Ч510.9в2:Р + Р123.81
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24808 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|