РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000043023<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сметанська І.  
Післязбиральна фізіологія та технологія зберігання плодоовочевої продукції / І. Сметанська, С. Х'юскенс-Кайл; Ун-т ім. Гумбольдта {Берлін, Німеччина}, Нац. аграр. ун-т України, Спіл. європ. проект Tempus Tacis. - К. : НАУУ, 2004. - 150 c. - Бібліогр.: с. 148-150. - укp.

Розглянуто методи визначення якісних показників плодо-овочевої продукції, а також питання післязбиральної фізіології та біохімії фруктів і овочів. Розкрито суть поняття якісного критерію продукції. Висвітлено стратегію визначення показників стиглості, наведено рекомендовані температурні режими зберігання деяких овочів, зокрема, капусти, моркви, огірків, цибулі, перцю, помідорів. Запропоновано класифікацію фруктів і овочів за їх чутливістю до низьких температур.

Рассмотрены методы определения качественных показателей плодо-овощной продукции, а также вопросы послесборочной физиологии и биохимиии фруктов и овощей. Раскрыто содержание понятия качественного критерия продукции. Определена стратегия определения показателей зрелости, приведены рекомендованные температурные режимы хранения некоторых овощей, в частности, капусты, моркови, огурцов, лука, перца, помидоров. Предложена классификация фруктор и овощей по их восприимчивости к низким температурам.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309 + П23/27-264.223

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА660770 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського