Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Зб. наук. пр. Вип. 1 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 434 с. - укp.Розглянуто питання збагачення макаронних виробів біоорганічними сполуками кальцію, інтенсифікації масопереносу у виробництві розчинної кави. Проаналізовано вплив технологічних чинників на піноутворення в яєчно-цукровій масі з ксампаном, режимів обробки в роторному плівковому апараті на реологію фруктових пюре, торсіонного випромінювання на збереження яблук. Висвітлено особливості теплообміну в апаратах для заморожування харчових сумішей. Викладено методику електронно-мікроскопічних досліджень структурно-композиційної системи соусів з використанням пшеничного, перлового та вівсяного борошна. Визначено параметри сушіння структурованих харчових систем кондитерської промисловості. Рассмотрены вопросы обогащения макаронных изделий биоорганическими соединениями кальция, интенсификации массопереноса в производстве растворимого кофе. Проанализированы влияние технологических факторов на пенообразование в яично-сахарной массе с ксампаном, режимов обработки в роторном пленочном аппарате на реологию фруктовых пюре, торсионного излучения на хранение яблок. Освещены особенности теплообмена в аппаратах для замораживания пищевых смесей. Изложена методика электронно-микроскопических исследований структурно-композиционной системы соусов с использованием пшеничной, перловой и овсяной муки. Определены параметры сушки структурированных пищевых систем кондитерской промышленности. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я43
Шифр НБУВ: Ж72978 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|