РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000044050<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Зб. наук. пр. Вип. 1 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 434 с. - укp.

Розглянуто питання збагачення макаронних виробів біоорганічними сполуками кальцію, інтенсифікації масопереносу у виробництві розчинної кави. Проаналізовано вплив технологічних чинників на піноутворення в яєчно-цукровій масі з ксампаном, режимів обробки в роторному плівковому апараті на реологію фруктових пюре, торсіонного випромінювання на збереження яблук. Висвітлено особливості теплообміну в апаратах для заморожування харчових сумішей. Викладено методику електронно-мікроскопічних досліджень структурно-композиційної системи соусів з використанням пшеничного, перлового та вівсяного борошна. Визначено параметри сушіння структурованих харчових систем кондитерської промисловості.

Рассмотрены вопросы обогащения макаронных изделий биоорганическими соединениями кальция, интенсификации массопереноса в производстве растворимого кофе. Проанализированы влияние технологических факторов на пенообразование в яично-сахарной массе с ксампаном, режимов обработки в роторном пленочном аппарате на реологию фруктовых пюре, торсионного излучения на хранение яблок. Освещены особенности теплообмена в аппаратах для замораживания пищевых смесей. Изложена методика электронно-микроскопических исследований структурно-композиционной системы соусов с использованием пшеничной, перловой и овсяной муки. Определены параметры сушки структурированных пищевых систем кондитерской промышленности.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я43

Шифр НБУВ: Ж72978 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського