Харченко Н. В. Сучасна дієтотерапія захворювань органів травлення. Т. 1 / Н. В. Харченко, Г. А. Анохіна. - К., 2005. - 144 c. - укp.Розглянуто питання дієтології, які виникають в практичній діяльності та є актуальними для лікарів дієтологів, гастроентерологів, терапевтів, сімейних лікарів. Показано біологічну роль харчових компонентів, зокрема, білків, жирів, ліпоїдів, вуглеводів, води, мінеральних речовин, вітамінів. Описано методи дієтотерапії хворих з нервовою анорексією, функціональною диспепсією, оперованим шлунком, гастритами зі зниженою шлунковою секрецією. Рассмотрены вопросы диетологии, возникающие в практической деятельности и являющиеся актуальными для врачей диетологов, гастроэнтерологов, терапевтов, семейных врачей. Показана биологическая роль пищевых компонентов, в частности, белков, жиров, липоидов, углеродов, воды, минеральных веществ, витаминов. Описаны методы диетотерапии больных с нервной анорексией, функциональной диспенсией, оперированным желудком, гастритами со сниженной желудочной секрецией. Індекс рубрикатора НБУВ: Р413-51 я7
Рубрики:
Шифр НБУВ: В348778 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|