РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000045960<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / ред.: П. М. Заїка. - Х., 2004. - 225 с. - (Вісн. Харк. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П.Василенка; Вип. 28, т. 2). - укp. - рус.

Наведено результати дослідження показників якості порошкоподібного продукту на основі ягід горобини та шипшини. Описано спосіб автоматичного керування температурним режимом обжарювання продуктів, кінетичний метод прогнозування якості харчової сировини у процесах сушіння та збереження. Розглянуто питання розробки технологічних процесів виробництва пластованих напівфабрикатів на основі кизилу, використання ультрафільтраційного концентрату сколотин у технології сумішей для м'якого морозива. Проаналізовано вплив підвищеного вмісту антоціанів на мікробіологічні показники соку з дикорослих ягід, рослинних домішок на збереження якості бурякового соку.

Приведены результаты исследования показателей качества порошкообразного продукта на основе ягод рябины и шиповника. Описаны способ автоматического управления температурным режимом обжаривания продуктов, кинетический метод прогнозирования качества пищевого сырья в процессах сушки и сохранения. Рассмотрены вопросы разработки технологических процессов производства пластированных полуфабрикатов на основе кизила, использования ультрафильтрационного концентрата сколотин в технологии смесей для мягкого мороженого. Проанализированы влияние повышенного содержания антационов на микробиологические показатели сока с дикорастущих ягод, растительных добавок на сохранение качества свекольного сока.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4УКР)

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського