Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / ред.: П. М. Заїка. - Х., 2004. - 225 с. - (Вісн. Харк. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П.Василенка; Вип. 28, т. 2). - укp. - рус.Наведено результати дослідження показників якості порошкоподібного продукту на основі ягід горобини та шипшини. Описано спосіб автоматичного керування температурним режимом обжарювання продуктів, кінетичний метод прогнозування якості харчової сировини у процесах сушіння та збереження. Розглянуто питання розробки технологічних процесів виробництва пластованих напівфабрикатів на основі кизилу, використання ультрафільтраційного концентрату сколотин у технології сумішей для м'якого морозива. Проаналізовано вплив підвищеного вмісту антоціанів на мікробіологічні показники соку з дикорослих ягід, рослинних домішок на збереження якості бурякового соку. Приведены результаты исследования показателей качества порошкообразного продукта на основе ягод рябины и шиповника. Описаны способ автоматического управления температурным режимом обжаривания продуктов, кинетический метод прогнозирования качества пищевого сырья в процессах сушки и сохранения. Рассмотрены вопросы разработки технологических процессов производства пластированных полуфабрикатов на основе кизила, использования ультрафильтрационного концентрата сколотин в технологии смесей для мягкого мороженого. Проанализированы влияние повышенного содержания антационов на микробиологические показатели сока с дикорастущих ягод, растительных добавок на сохранение качества свекольного сока. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4УКР)
Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|