Мирось В. В. Технологія виробництва продукції тваринництва : Підруч. для студ. вищ. аграр. закл. ІІІ та ІV рівнів акредитації незоотехн. профілю / В. В. Мирось, Г. П. Котенджі, О. С. Зубрич, В. Г. Василець, Л. В. Гончаренко; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. - 2-е вид., доповн. - Х., 2003. - 322 c. - укp.Розглянуто засади анатомії, розведення та годівлі сільськогосподарських тварин. Наведено сучасні оцінки поживності та якісних показників кормів, а також технології їх виробництва і підготовки до згодування. Вміщено відомості щодо технологій виробництва основних видів продукції тваринництва, зокрема, вівчарства, птахівництва, конярства, свинарства. Рассмотрены основы анатомии, разведения и кормления сельскохозяйственных животных. Приведены современные оценки питательности и качественных показателей кормов, а также технологии их производства и подготовки к скармливанию. Изложены сведения, касающиеся технологий производства основных видов продукции животноводства, в частности, овцеводства, птицеводства, коневодства, свиноводства. Індекс рубрикатора НБУВ: П5/6 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА660195 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|