РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000046487<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Одарченко А. М. 
Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом : Навч. посіб. / А. М. Одарченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 324 c. - Бібліогр.: 304 назв. - укp.

Розглянуто питання виробництва, зберігання товарознавчих властивостей овочевих і фруктових паст, консервованих холодом. Наведено відомості про використання ксантану як стабілізувальної домішки до плодоовочевих паст, розкрито його вплив на процес зберігання продукції за температур, нижчих за -18 <$Esymbol Р>C. Визначено шляхи поліпшення споживчих властивостей овочевих та фруктових пюре.

Рассмотрены вопросы производства, сохранения товароведческих свойств овощных и фруктовых паст, консервированных холодом. Приведены сведения об использовании ксантана как стабилизирующей примеси к плодоовощным пастам, изучено его влияние на процесс хранения продукции при температурах, ниже - 18 <$Esymbol Р>C. Определены пути улучшения потребительских свойств овощных и фруктовых пюре.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7я73-1

Шифр НБУВ: ВА660102 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського