РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000052008<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. N 9 / ред.: І. С. Гулий. - К., 2001. - 136 с. - укp.

Розглянуто вплив електричної напруженості імпульсного поля Е на економічність процесу електроплазмолізу тканини цукрового буряка. Досліджено особливості електроруйнування клітинних систем за умов імпульсної електричної дії різної інтенсивності. Установлено, що збільшення напруженості поля сприяє підвищенню ефективності енерговитрат і зростанню степеня електроплазмолізу бурякової тканини. Проаналізовано залежність стану здоров'я населення України від структури та якості харчових продуктів. Описано промислову схему для утилізації відходів мазуту енергетичного господарства цукрового заводу. Наведено результати експериментальних досліджень ефективності очищення поверхонь від технологічних забруднень нестабільними потоками рідини. Розглянуто питання керування технологічним процесом за умов невизначеності та ризику на прикладі діяльності відділу, що здійснює очищення соків. Запропоновано математичну модель комбінованого процесу сушіння плодів шипшини за допомогою конвенції та струмів високої частоти. Висвітлено динаміку механізму для переорієнтування виробів під час укладання в транспортну тару. Визначено параметри системи, які оптимізують її за швидкодією та кінцевою кутовою швидкістю переорієнтування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4Укр)3

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського