РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000052951<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Васюкова Г. Т. 
Підвищення якості комбінованих білкових продуктів / Г. Т. Васюкова; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-е вид., переробл. та допов. - Донецьк, 2001. - 196 c. - Бібліогр.: 324 назв. - укp.

Висвітлено результати теоретичних та експериментальних досліджень м'ясних, рибних і комбінованих фаршевих виробів з біологічно активними речовинами, які дозволяють значно подовжити термін зберігання продукції, а також біофізичних, біохімічних, структурно-механічних, гістохімічних, мікробіологічних та інших досліджень у процесі виробництва та зберігання продуктів тваринного походження.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л817 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА612327 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського