Васюкова Г. Т. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів / Г. Т. Васюкова; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-е вид., переробл. та допов. - Донецьк, 2001. - 196 c. - Бібліогр.: 324 назв. - укp.Висвітлено результати теоретичних та експериментальних досліджень м'ясних, рибних і комбінованих фаршевих виробів з біологічно активними речовинами, які дозволяють значно подовжити термін зберігання продукції, а також біофізичних, біохімічних, структурно-механічних, гістохімічних, мікробіологічних та інших досліджень у процесі виробництва та зберігання продуктів тваринного походження. Індекс рубрикатора НБУВ: Л817 + Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА612327 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|