Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000053317<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : Матеріали VII Міжнар. наук. техн. конф., 23 - 25 жовт. 2001 р., Київ / ред.: І. С. Гулий. - К., 2001. - 181 с. - (Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій; N 10 [Спец. вип.], ч. 1). - укp.Розглянуто проблеми сучасної теорії та практики цукрового, крохмале-патокового виробництва та харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. Удосконалено технологічну схему очищення дифузійного соку з виддаленням переддефекаційного осаду. Досліджено вплив технологічних параметрів процесу гідролізу протопектину бурякової сировини на вміст ферулових груп у пектиновій молекулі. Проаналізовано створення ентеросорбентів і харчових домішок модифікуванням целюлозовмісних відходів харчової промисловості. Детально охарактеризовано моделювання гідродинаміки потоків з метою оптимального розподілу CaO у попередньому дефекаторі Бригель - Мюллера. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я431(0)
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|