РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000053318<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : Матеріали VII Міжнар. наук.-техн. конф., 23 - 25 жовт. 2001 р., Київ / ред.: І. С. Гулий. - К., 2001. - 136 с. - (Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій; N 10 [спец. вип.], ч. 3). - укp.

Викладено методику аналізу бізнес-процесів цукрового заводу. Проведено розрахунок об'ємної витрати повітря для низькотемпературного сушіння бурякового жому. Описано методику визначення ефективності основного капіталу підприємств цукрової промисловості. Запропоновано важливі напрями енергоощадження у харчовій та мікробіологічній промисловості. Досліджено вплив інертного компонента в парі на ефективність нагрівання в теплообмінних апаратах. Розглянуто термодинамічні та теплофізичні властивості аміаку. Визначено критерій втрати стійкості процесу пружно-пластичного деформування конструкційних матеріалів. Проаналізовано вплив швидкості зменшення товщини циліндра на його напружено-деформований стан. Вивчено вплив водню на експлуатаційні та фізико-механічні властивості дифузійних покриттів сталі. Наведено класифікацію моделей системного діагностування на базі парної взаємодії. Описано математичну модель постійних інформаційно-обчислювальних мереж. Висвітлено теоретичні аспекти стратегічного маркетингового планування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я431(0)

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського