Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000053318<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : Матеріали VII Міжнар. наук.-техн. конф., 23 - 25 жовт. 2001 р., Київ / ред.: І. С. Гулий. - К., 2001. - 136 с. - (Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій; N 10 [спец. вип.], ч. 3). - укp.Викладено методику аналізу бізнес-процесів цукрового заводу. Проведено розрахунок об'ємної витрати повітря для низькотемпературного сушіння бурякового жому. Описано методику визначення ефективності основного капіталу підприємств цукрової промисловості. Запропоновано важливі напрями енергоощадження у харчовій та мікробіологічній промисловості. Досліджено вплив інертного компонента в парі на ефективність нагрівання в теплообмінних апаратах. Розглянуто термодинамічні та теплофізичні властивості аміаку. Визначено критерій втрати стійкості процесу пружно-пластичного деформування конструкційних матеріалів. Проаналізовано вплив швидкості зменшення товщини циліндра на його напружено-деформований стан. Вивчено вплив водню на експлуатаційні та фізико-механічні властивості дифузійних покриттів сталі. Наведено класифікацію моделей системного діагностування на базі парної взаємодії. Описано математичну модель постійних інформаційно-обчислювальних мереж. Висвітлено теоретичні аспекти стратегічного маркетингового планування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я431(0)
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|