Ситих Ю. В. Складові економічного розвитку харчової промисловості України / Ю. В. Ситих // НТІ. - 2002. - № 2. - С. 19-21. - укp.Висвітлено результати дослідження економічної ситуації в харчовій галузі на Україні. Розглянуто роль цієї галузі у вирішенні проблеми продовольчого забезпечення країни. Визначено головні чинники, які обумовили зростання обсягів виробництва продовольчих товарів та їх споживання, а також шляхи реформування власності та інноваційної діяльності в галузі. Приведены результаты исследования экономической ситуации в пищевой отрасли на Украине. Рассмотрена роль этой отрасли в решении проблемы продовольственного обеспечения страны. Определены основные причины, обусловивившие рост объемов производства продовольственных товаров и их потребления, а также пути реформирования собственности и инновационной деятельности в данной отрасли. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16928 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|