Штангеєва Н. І. Технологічний облік у цукровому виробництві : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за спец. "Технологія цукр. речовин" / Н. І. Штангеєва, Л. І. Чернявська, Л. П. Рева, В. А. Лагода, Л. М. Хомічак; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К. : РВЦ УДУХТ, 2001. - 171 c. - Бібліогр.: с. 170-171. - укp.Викладено засади ведення технологічного обліку в цукровому виробництві з використанням сучасної комп'ютерної техніки. Наведено вимоги державних стандартів і нормативно-технічної документації до цукровмісної сировини (цукрових буряків і цукру-сирцю), готової та побічної продукції, відходів виробництва, а також до правил ведення технологічної документації та лабораторних журналів на окремих дільницях виробництва, порядку складання балансу цукрози, ведення обліку виробництва під час переробки сировини державних і давальницьких ресурсів. Проаналізовано показники якості сировини, досліджено метод визначення вмісту сахарози та втрат її на окремих етапах технологічного процесу цукрового виробництва, метод розшифрування неврахованих втрат. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.4я73 + Л84-6я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА613730 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|