РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000055829<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рудавська Г. Б. 
Харчові концентрати : Підруч. / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 320 c. - (Сер. "Товарознавство"). - Бібліогр.: 22 назв. - укp.

З урахуванням сучасних досягнень науки та практики у галузі виробництва, товаропросування та споживання харчових концентратів розглянуто питання харчової цінності основної та допоміжної сировини. Наведено науково обгрунтовану товарознавчу класифікацію концентратів. Основну увагу приділено традиційним групам концентратів (обідніх страв, борошняних виробів, сухих сніданків, кави та кавових напоїв), концентратам для дитячого та масового профілактичного харчування, а також питанням контролю за якістю готової продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л97 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА622326 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського