РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000056903<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кравців Р. Й. 
Ветеринарно-санітарний контроль на підприємствах м'ясної промисловості : Навч. посіб. для підготов. фахівців в аграр. вищ. навч. закл. III - IV рівнів акредитації із спец. "Ветеринар. медицина" / Р. Й. Кравців, П. І. Вербицький, Ю. І. Остап'юк. - Л. : Галиц. вид. спілка, 2002. - 367 c. - Бібліогр.: с. 366-367. - укp.

Розглянуто питання організації ветеринарно-санітарного контролю в цехах м'ясопереробних підприємств, якості м'ясних туш, сортового розрубання, а також холодильної обробки м'яса. Наведено ветеринарно-санітарні вимоги до транспортування, приймання та передзабійного утримання тварин і птиці на м'ясокомбінатах. Викладено правила продажу м'яса та м'ясопродуктів.

Рассмотрены вопросы организации ветеринарно-санитарного контроля в цехах мясоперерабатывающих предприятий, качества мясных туш, сортовой рубки, а также холодильной обработки мяса. Приведены санитарно-ветеринарные требования к транспортировке, приемке и предзабойному содержанию животных и птицы на мясокомбинатах. Изложены правила продажи мяса и мясопродуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.21я73

Шифр НБУВ: ВА639493 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського