РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000057799<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Корзун 
Гігієна харчування : Підруч. / Корзун; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 236 c. - Бібліогр.: с. 233-234. - укp.

Висвітлено сучасний стан науки гігієни харчування, гігієнічні вимоги до факторів навколишнього середовища, що впливають на якість харчових продуктів, вимоги до планування, будівництва та утримання підприємств ресторанного господарства. Наведено гігієнічну оцінку якості харчових продуктів, вимоги до кулінарної обробки, прийому та зберігання продуктів, а також основи радіоекології, профілактики харчових отруєнь, інфекцій та гельмінтозів.

Рассмотрено современное состояние науки гигиены питания, гигиеничесие требования к факторам окружающей среды, влияющих на качество пищевых продуктов, требования к планированию, строительству и содержанию предприятий ресторанного хозяйства. Приведены гигиеническая оценка качества продуктов, требования к кулинарной обработке, сохранению продуктов, а также основы радиоэкологии, профилактики пищевых отравлений, инфекций и гельминтозов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА642384 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського